Serdecznie zapraszamy na nową formułę warsztatów dla piwowarów domowych i rzemieślniczych. W ramach 3 godzinnego spotkania:
– wykład o drożdżach, który poprowadzi Magdalena Biesiadecka, doktorantka Międzynarodowego Studium Doktoranckiego Polskiej Akademii Nauk w Krakowie oraz Wydziału Biologiczno – Rolniczego Uniwersytetu Rzeszowskiego, mgr inż. Biotechnologii, Wydziału Chemicznego, Politechniki Rzeszowskiej im Ignacego Łukasiewicza
– degustacja piw domowych przyniesionych przez uczestników w ramach części nazwanej „Co siedzi w moim piwie”
– panel piw rzemieślniczych pt. „Medaliści Kraft Roku – test formy”
Koszt udziału: 15 zł (płatne przy wejściu)
Rejestracja uczestników na warsztaty: https://goo.gl/7G9YW2
Termin: sobota, 17.11.2018, 17:00 – 20:00
Miejsce: sala szkoleniowa nr 3 w Hotelu Metropolitan, ul. Słowackiego 16, 35-060 Rzeszów
Kontakt do organizatora: Wojciech Szczepański, karpacki@pspd.org.pl, 608 347 100